Ik laat jullie even meegenieten van de lekkere gerechten die gisteren op het menu stonden.
Als eerste gerecht, hadden we de soep: Exotische soep. Een roomsoep met paprika, avocado, kerrie, koriander en gember.
Exotische soep
Dit gerecht werd gevolgd door het voorgerecht: Gemarineerde rauwe vis met groenten. Rauwe zalm met rauwe groentjes, overgoten met een lekkere marinade.
Gemarineerde rauwe vis met groenten
Als hoofdgerecht kwam een kabeljauwhaasje met een korst van zwarte-woudham en gebakken shitakes en Parijse champignons, vergezeld door chateau-aardappelen.
Kabeljauwhaasje met korst van zwarte-woudham en gebakken champignons
Als afsluiter, het dessert. Frambozengratin met sabayon en vanilleijs. Hieraan mocht ik meehelpen.
Frambozengratin met sabayon en vanilleijs.
En zo was ons buikje goed gevuld en konden we weer een weekje verder. Hopelijk hebben jullie ook een beetje kunnen genieten van deze menu.