zaterdag 7 september 2013

En we zijn van start ...

Dus woensdag was het de eerste les van een nieuwe module in de cursus Hulpkok, namelijk Nagerechten. Deze eerste les is meestal gewoon een infosessie om elkaar en de cursus wat te leren kennen. Maar we kregen woensdag meer dan we verwachten. In plaats van enkel elkaar te leren kennen, mochten wij ook een eerste deel theorie tot ons nemen. Over boter, bloem, chocolade, en nog veel meer. Allemaal dingen waar ge honger van kreeg. En honger had ik, ik had me er niet op voorzien dat de les tot half 10 ging duren (had gehoopt op half 8), dus het water stond me bijna in de mond.

Er kwam nog meer water in mijn mond toen ik zag wat we volgende week gingen maken. We maken eerst bladerdeeg en nadien mogen wij onze eerste taart maken, 18 verschillende taarten kunnen we kiezen, waaronder: frangipanetaart, confituurtaart, kriekentaart, kokosgebak, chocoladetaart, marsepeintaart en nog veel meer. Mijn keuze was snel gemaakt, ik maak mijn lievelingstaart, Frangipanetaart. Ohh, wat ben ik benieuwd...

Volgende week volgen foto en uitleg.

2 opmerkingen:

  1. Ik reserveer hierbij al een stuk. U weet mij wonen. :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MMMM klinkt inderdaad heel lekker! Ik ben ook een echte zoetebek, zou niet goed voor mijn lijn zijn zo een cursus :).
    Veel plezier ermee en laat die creaties maar zien hé, kunnen wij ook mee watertanden ;).

    BeantwoordenVerwijderen