zondag 22 juni 2014

Zo'n beetje vanalles...

Ondanks het feit dat ik me had voorgenomen wat meer aan jullie te vertellen, op regelmatige basis, is het me nog niet gelukt. Niet door het feit dat ik jullie niets te vertellen heb, maar door het feit dat de laatste maand vanalles door elkaar gebeurde en waardoor er niet altijd tijd was om het met jullie te delen.
 
Maar nu heb ik toch wat tijd gevonden (kleine opluchting aan mijn kant, want ik begon mij al wat schuldig te voelen, niet dat dat nodig is, maarja...)
 
Wie deze blog zo wat van het begin volgt, weet dat ik vorige jaar helemaal alleen in een veel te groot huis woonde. Nog geen week nadat ik dat postte, mocht ik van mijn huidige vriend bij hem intrekken. Dus het veel te grote huis (dat samen met Mr Ex gekocht was) kon onderhanden genomen worden om te verkopen. Er werd elektriciteit gelegd, geslepen, gebeiteld, stof gemaakt (dat vooral en heel veel zelfs), geschilderd, afgewerkt. Zo was het begin dit jaar klaar om te koop te zetten, eerst deden we dit zelf, later werd een immokantoor ingeroepen, en begin juni kwam het eerste serieuze bod binnen, een tegenbod werd gedaan en goedgekeurd, dus iets later de compromis getekend en nu wachten tot de akte. Allemaal best spannend, maar vooral opluchtend (als dat een correct woord is :) )
 
Binnenkort kan dat Mr Ex-hoofdstuk definitief afgesloten worden. Driewerf hoera.. :)
 
Wat er nog gebeurde. Van de 11 kippenkuikentjes heeft eentje het niet gehaald. Dus de schoonmoeder is 10 kippen rijker, maar ook 3 kippen armer, zo kwam de Mechelse Koekoek en 2 bruine kippen bij mijn Bertha en Bieke terecht. Natuurlijk kregen zijn ook een naam (dat praat veel gemakkelijker). De Mechelse Koekoek is een haan en werd René genoemd. De andere 2 werden gedoopt tot Wilma (met de witte staart) en Telma (met de donkere staart). Later volgen wel nog foto's van die kippenbende van mij.
 
Van de 41 kwarteleitjes kwamen er een 15tal uit, 3 ervan zijn gestorven door onderkoeling (in het schaaltje met drinken terecht gekomen). Dus in de schoonmoeder ook 12 kwartels rijker. :) Gelukkig hebben ze een grote tuin en hebben deze beestjes dan ook veel plaats om rond te lopen.
 
Mr Daydream studeerde af, als Netwerkprogrammeur (en ik kei trots natuurlijk) :) Volgende week volgt hiervan de proclamatie. En natuurlijk worden er al plannen gemaakt voor de cursussen die hij volgend jaar zal volgen.
 
Ook op creatief vlak wordt er niet stilgezeten. Ik toverde al een rok, een boekensteun en wat pennenzakken vanonder mn naaimachine. Momenteel wordt er een tas getoverd. Ook onze garage wordt ingericht als magazijn voor mijn webshop. De kasten en tafels staan al op hun plek. Binnenkort wat legplanken laten maken, zodat alles een plaatsje krijgt.
 
Vanaf 30/06/2014 tem 01/08/2014 kan je bij Something naais koopjes doen.
Deze periode geldt 10% korting op alles (behalve verzendkosten).
 
Zo... Alles wat ik wou zeggen, staat geschreven. En ik blij.
 
Nog een fijne zondag en alvast een prettige vakantie!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten