vrijdag 4 mei 2018

Veel te lang geleden

Het was hier stil. Heel stil. 
Maar ik heb goed nieuws, sinds kort schrijf ik terug. 

Jullie weten allemaal dat ik een webshop heb en graag wil ik jullie een kijkje laten nemen achter de schermen van Something naais. Wat ik zoal doe naast mijn voltijdse job en mijn webshop, want ik kan niet echt stilzitten. 

Je kan deze blog hier lezen. 
Maar ik zal in de toekomst hier geregeld ook een berichtje plaatsen. 

Hier hebben jullie alvast mijn recentste bericht.

Wie me kent, weet dat ik geregeld iets voor mezelf maak. Dit kan een kledingstuk of accessoire zijn. Het liefste draag ik een rok of kleedje, dus dat is ook het meeste wat onder mijn naaimachine tevoorschijn komt. Ik heb net een Harlekijnjurk van La Maison Victor afgewerkt en een rok van eigen patroon is in de maak (enkel nog de zoom).

Binnenkort ga ik op naaiweekend, zo'n weekend waarop je enkel naait, eet en slaapt. Ik maakte alvast een lijstje met wat ik zou willen maken. De stof heb ik allemaal al. (aangezien ik mezelf heb 'verplicht' om eerst mijn kast wat te legen voordat ik nieuwe stof koop) Deze wordt nu vlijtig gewassen, gedroogd en gestreken, zodat ik alle patroondelen al kan knippen.

Wat op dat lijstje staat? Voorlopig een tas, rok, trui, vest, kussenhoezen en een nieuw geldbeursje. Waarschijnlijk zorg ik voor wat 'reserve' stukken, zodat ik me zeker niet zal vervelen. 't Is nu dus aftellen tot dat weekend, begin juni. Een weekend samen met dames die dezelfde passie delen. Ik kijk er enorm naar uit.
voorbereiding jeansrok

Geen opmerkingen:

Een reactie posten