vrijdag 13 maart 2015

Terug van weggeweest...

Terug van weggeweest. Ik ben niet echt weggeweest, maar ik had gewoon even geen tijd om te bloggen. Ik had me vorig jaar voorgenomen om wat meer te posten, maar vanwege de start van mijn webshop Something naais werd het ineens wat drukker dan verwacht. Maar nu valt alles in zijn plooi. Een evenwicht werd gezocht en gevonden, vandaar dat ik hier nog eens iets post.

Ondertussen is er al vanalles gebeurd. Zo heb ik begin september een nieuwe naaimachine gekocht, waar ik heel tevreden van ben. Ik startte ook met een cursus naaien zodat ik wat meer ervaring opdoe en meer dingen leer maken. Ondertussen rolde er al ontelbare dingen vanonder mijn naaimachine.

Zoals een brillendoosjes, diverse schoudertassen, diverse geldbeugels, enkele kinderpyjama's, een schort en enkele rokjes. Momenteel heb ik 2 naaiprojecten, eentje voor op school en eentje voor thuis. Aangezien we aan ons schoolproject niet thuis mogen werken en ik soms ineens naaikriebels krijg (de laatste tijd meer en meer), heb ik er dus twee. 't Schoolproject wordt een kleedje, het thuisproject wordt een rok, zelf samengesteld uit verschillende ontwerpen en dan wat extra aangepast.
 
Ook zijn er het afgelopen jaar al kilometers haakgaren door m'n handen gegaan. Zo maakte ik een tweepersoonsdeken voor m'n broer, bijna een jaar ben ik eraan bezig geweest, met de laatste week voor nieuwjaar nog effe een spurtje. :D Voorlopig ben ik ook 2 haakprojecten bezig, nog eentje voor m'n broer en voor m'n metekindje.
 
Hieronder enkele foto's van m'n creaties
 
 
 
 
 
 
Ohh, dit voelde fijn. Zo nog eens met jullie kunnen delen wat mij bezighoudt.
Tot snel en al een fijn weekend voor iedereen.
 
Momenteel loopt er ook een give-away op de facebookpagina,
bij 400 likes worden er (minstens) 100 KAM Snaps verloot.

2 opmerkingen:

 1. Amai, een hele productie. :-)
  Stuk voor stuk mooie dingen die je gemaakt hebt!
  Die sprei, wauw, wat een pareltje, maar wat een werk...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. :)
   Die sprei heb ik gemaakt terwijl ik tv keek, dus dat werk viel nog goed mee.

   Verwijderen